Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Hledám práci

Pracovní příležitosti

[29.11.2010, , Jaroslav Kovář]

Většina lidí již pochopila, že pokud se o sebe nepostarají sami, nikdo to za ně neudělá. Je nutné hledat pracovní příležitosti a získat na pracovním trhu maximum pro sebe. Na co se zaměřit? Kde hledat pracovní příležitosti?


Kde hledat

Při hledání pracovní příležitosti je nutné nejprve poznat sám sebe. Teprve pak můžete nalézt vhodnou práci. Rozdělte si papír na dvě poloviny a na jednu stranu napište silné a na druhou slabé stránky vaší osobnosti. Je nutné být k sobě objektivní. Na základě tohoto rozboru pak hledejte pracovní příležitosti.

Pracovní příležitosti – vlastní podnikání

Než se pustíte do vlastního podnikání je nutné si uvědomit úskalí trhu. Na toto téma například pořádáme seminář strategické řízení podniku . Je nutné si uvědomit, kdo je Vaše konkurence . Podnikání přináší na jednu stranu velká rizika, ale výsledek mnohdy předčí všechny pracovní příležitosti.

pracovní příležitosti – zaměstnání

Pokud hledáte hlavní pracovní poměr, doporučujeme Vám seminář jak úspěšně nalézt zaměstnání . Naučíte se zde, jak rozpoznat správné pracovní příležitosti, jak napsat životopis nebo jak se prodat u vstupního pohovoru .

Pracovní příležitosti můžete hledat i v naší společnosti .



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější