Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

polévka

Tukožroutská polévka

[09.01.2007, ]

Trápí Vás kila navíc? Základem této diety je polévka, která tvoří hlavní součást jídla každý den. Tukožroutská dieta je sedmidenní cyklus, který můžete podle libosti opakovat. Můžete mít o 4-8 Kg méně.


Tukožroutská polévka:

Výklad karet OSHO ZEN tarot - videoseminář po Internetu

  • 6 velkých cibulí
  • 4-5 rajčat
  • 2 velké zelené papriky
  • 1 svazek dužnaté celerové natě (celer, řapík)
  • 1 hlávka zelí
  • 1 bujón v kostce

Obchod zdraví

Zeleninu nakrájejte na kostičky a 10 minut zprudka vařte, pak ztlumte oheň a vařte do změknutí zeleniny. Polévku můžete mírně osolit, opepřit a dochutit bylinkami (nejlépe čerstvými). Tuto polévku můžete jíst kdykoliv pocítíte hlad. Snězte kolik chcete kdykoli, ale nezapomeňte, že jí budete muset jíst 7 dní!

Tukožroutská polévka – 1. den

Největší podíl Vaší stravy by měla tvořit polévka. Kromě polévky můžete jíst jakékoliv ovoce (vyjma banánů!) v množství 1kg/den. Pijte neslazený čaj, kávu a neperlivé vody. Pamatujte si, že s každou sklenicí neperlivé vody přispíváte ke svému váhovému úbytku!

Tukožroutská polévka – 2. den

Jezte polévku! Kromě polévky můžete sníst 1,5 Kg čerstvé zeleniny. Velmi vhodná je zelenina kořenová, ale fantazii se meze nekladou. Opět nezapomínejte dodržovat pitný režim.

Tukožroutská polévka – 3. den

Jezte polévku a jakékoliv ovoce a zeleninu. Mezi porcí ovoce a porcí zeleniny se pokuste dodržet 2 hodiny odstup. Hodně pijte! Pokud jste jedli podle návodu, měli byste zhubnout 1-3 Kg.

Tukožroutská polévka – 4. den

Základem Vašeho jídelníčku musí být opět polévka. Mimo polévky musíte sníst 3 banány a vypít 1-2 litry odtučněného mléka. Tento den budete mít pravděpodobně velkou chuť na sladké, ale vydržte, stojí to za to! Opět hodně pijte!

Tukožroutská polévka – 5. den

Musíte sníst alespoň dvě porce polévky. Kromě toho můžete 300 g vařeného hovězího a 6 čerstvých rajčat. Musíte vypít alespoň 1,5 l neperlivé vody, abyste odbourávali kyselinu močovou, jinak byste se cítili unavení.

Tukožroutská polévka – 6. den

Snězte alespoň 2 porce polévky. Vyjma polévky můžete jíst hovězí maso ( 2-3 bifteky pečené na grilu bez tuku) a jako přílohu čerstvou zeleninu. I dnes je nutné vypít minimálně 1,5 l vody.

Tukožroutská polévka – 7. den

Dnes musíte sníst alespoň jednu porci polévky. Mimo polévky jezte rýži natural a syrovou zeleninu. Hodně pijte!

Co dál

Pokud jste nepodváděli, měli byste mít o 4-8 Kg méně. Pokud chcete v dietě pokračovat, dejte si alespoň dva dny přestávku. Tento sedmidenní režim můžete opakovat kdykoliv chcete. Jako očistu ho doporučujeme především na jaře. Pokud chcete cyklus opakovat, doporučujeme zařadit každý den šálek vloček s nízkotučným jogurtem.

Co nesmíte: Chléb, pečivo, alkohol, smažená jídla a perlivé nápoje!

Tuto dietu můžete kombinovat se všemi léky, ale pokud, ale pokud máte zdravotní potíže, poraďte se o jakékoliv změně zdravotního režimu s lékařem.


Získejte výhodnější podmínky

Při předložení klientské karty dostanete u obchodních partnerů tohoto projektu výhodnější podmínky.

Registrujte se ZDARMA

 



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější