Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

24-tvoritel

Výklad karet OSHO ZEN tarot – videoseminář výkladu

[28.08.2008, , Naďa Vaněčková]

Čeká Vás důležité životní rozhodnutí? Potřebujete se rozhodnout z více variant? Chcete vědět, na co se daný den zaměřit? Naučte se základy pro výklad karet OSHO ZEN tarotu. Karty si můžete pak vykládat kdykoliv sami. Výklad karet je velmi jednoduchý.



Výklad karet - průběh videosemináře

Výklad karet je rozdělen do několika samostatných snadno pochopitelných bloku. Jednotlivé díly si můžete pouštět i opakovaně.

Videoseminář

Výklad karty dne ZDARMA Každý den naleznete na úvodní straně těchto stránek v seznamu nových článků kartu dne společně s jejím výkladem. 

Videoseminář je rozdělen do tří hlavních bloků. V teoretické části ze naučíte základy pro výklad karet. V praktické části Vám ukážeme několik variant výkladu karet včetně názorných příkladů. Poslední část je zaměřena na samotný výklad karet. Každá karta je samostatně vysvětlena.

Přístup do videosemináře

Pro přístup do videosemináře výkladu karet potřebujete mít aktivní účet do Internetové televize Růst osobnosti a být přihlášeni. Přístup si můžete objednat na 14 dnů za 99 Kč, na 1 měsíc za 169 Kč, na 3 měsíce za 490 Kč, případně za 1.190 Kč na celý rok .

Celoroční přístup je cenově nejvýhodnější.

Pořízením přístupu do Internetové televize Růst osobnosti zároveň získáte kompletní vstup do archivu již odvysílaných pořadů pro firmy i občany.

Tento přístup můžete používat společně celá rodina.

Pokud si s něčím nevíte rady, použijte nápovědu .

Vstupte do videosemináře výkladu karet OSHO ZEN tarot

Vstupte na hlavní stránku videosemináře, kde se naučíte výklad karet OSHO ZEN tarot. Podívejte se zdarma na ukázku z tohoto videosemináře.

Lektor – Naďa Vaněčková

Naďa Vaněčková je dlouholetý mistr Reiki – učitel. Do techniky Reiki již iniciovala několik stovek žáku. Máte možnost se s ní poznat na některém z pořádaných kurzů Reiki .



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější