Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Hodinky

[12.11.2006, , ]

První dojem uděláte jenom jednou. Na každém jednání jsou detaily Vaší osobnosti důležité. Mezi ně patří i hodinky. Reprezentují Vás dostatečně? Nedělají z Vás „chudého příbuzného“? A na co si dát při výběru hodinek pozor?


První dojem

Často se na jednáních setkáváme se zástupci společností (majitelé i zaměstnanci), kteří přijdou v poměrně kvalitních oblecích a na ruce mají hodinky, na kterých je patrné opotřebení, nebo je na první pohled zřejmé, že se dají pořídit v každém asia shopu za 250 Kč.

Hodinky dnes vyjadřují Vaši osobnost. Podívejte se na své zápěstí očima nestranného pozorovatele a položte si několik otázek:

  • Pokud by za mnou přišel někdo na jednání a já viděl na jeho ruce podobné hodinky, vzbuzoval by mou důvěru?
  • Hodí se tyto hodinky k obleku?
  • Nevzbuzují pocit lacinosti?

Doporučení: než nevhodné hodinky, raději žádné.

 

Značkové hodinky

Mnoho lidí se dnes i díky Internetu začíná poměrně slušně orientovat ve značkách i cenách hodinek. Značkové hodinky jsou samozřejmě cenově ve vyšší kategorii, ale pokud chcete na trhu uspět, musíte investovat nejenom do propagace Vaší společnosti, ale i do propagace Vaší osobnosti.

Doporučení: pokud chcete být úspěšnou společností, musíte úspěch vyzařovat. Kvalitní hodinky jsou jedním z obrazů úspěchu.

 

Typologie a hodinky

V článku Image a barevná typologie je rozebrána důležitost vhodného používání barev. Toto platí i pro používání materiálu a barevného provedení hodinek. Hodinky dnes již patří k významnější investici do Vašeho image, a nejste-li si jistí, poraďte se před jejich pořízením raději s odborníkem přes image, který Vám jistě vhodné hodinky doporučí.

Doporučení: před nákupem navštivte odborníka v oblasti barevné typologie a nechte si navrhnout vhodné kombinace barev pro vaši osobnost. I hodinky musí do vyvážené image zapadat.

 

Čerpejte výhodnější podmínky

Při předložení klientské karty získáte u obchodních partnerů tohoto projektu výhodnější podmínky.

 



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější