Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Pracovní oděvy

BOZP – videoškolení – bezpečnost a ochrana zdraví při práci

[03.03.2009, , Jaroslav Kovář]

Realizace klasických školení BOZP je velice nákladná a náročná. Velké společnosti (např. banky) využívají školení prostřednictvím internetu. Tyto vzdělávací systémy mají „ušité“ na míru. Menší společnosti a živnostníci si však tuto investici většinou nemohou dovolit. Internetová televize Růst osobnosti Vám přináší levné a přitom efektivní řešení BOZP. Videoškolení můžete mít již za 150 Kč.


BOZP – nákladná povinnost

Klasické školení BOZP spočívá v tom, že si objednáte školitele na danou tématiku a svoláte jednotlivé pracovníky na toto školení.

Jedná se o časově, finančně i koordinačně velmi nákladnou variantu. Je nutné zaplatit lektora, dále pak koordinátora školení, který má za úkol jednotlivé školence svolat. Poslední (a velmi významnou) nákladovou položkou je i fakt, že v momentě, kdy se zaměstnanec školí, neprodukuje výkon pro danou společnost. Školení BOZP tak významně zasahuje do ekonomiky dané firmy.

BOZP po internetu – hlavní výhody

Internetová televize Růst osobnosti realizuje videoškolení pro firmy i jednotlivce. V našem videoarchivu naleznete v současné době několik desítek hodin vzdělávacích pořadů.

Hlavní předností je, že se každý uživatel vzdělává individuálně. Není tedy nutné koordinovat pracovníky na jedno místo a vytrhnout je tak z pracovního procesu. Školenec se podívá na videoškolení BOZP a vyplní elektronický test BOZP. Školenec následně obdrží potvrzení o účasti na školení a osvědčení, že BOZP úspěšně absolvoval.

Mnohdy se jedná o několik desítek minut.

Často se stává, že školenci absolvují videoškolení ve večerních hodinách. Mohou se tak na BOZP školit například v županu u kávy v pohodlí svého domova.

BOZP – školení řidičů referentů

Pilotním projektem videoškolení BOZP je školení řidičů referentů . Tento pořad trvá 41:56. Je rozdělen do 7 samostatných dílů. Každá díl lze sledovat individuálně. Můžete tak například jedním díle vyplnit 5. minutové čekání na klienta. Videoškolení BOZP lze kdykoliv pozastavit. Můžete vyřídit např. důležitý telefonní rozhovor a následně pokračovat ve videoškolení.

Vyplníte jednoduchý elektronický test. Obratem obdržíte potvrzení o účasti na školení a průkaz řidiče referenta .

Celá záležitost je za 45 minut vyřízena.

BOZP – školení elektro

Dalším školením, které z oblasti BOZP nabízíme, je školení elektro. Každý zaměstnanec, který přijde do kontaktu s libovolným elektrospotřebičem, musí tímto školením projít. Jedná se například o zapnutí světla na chodbě nebo v kanceláři, použití tiskárny případně rychlovarné konvice.

S elektrospotřebičem přijde do styku při výkonu práce drtivá většina zaměstnanců v ČR.

Každý nově příchozí zaměstnanec by měl projít tímto školením ještě před tím, než začne pracovní činnost vykonávat.

Zaměstnavatel se tak dostává do složité situace. Školit jednotlivce je velmi nákladné, ale podle zákona to zaměstnavatel udělat musí.

Připravované videoškolení BOZP Vám umožňuje jednoduše, rychle a levně proškolit nové i stávající pracovníky.

Ještě nikdy to nebylo jednodušší.



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější