Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Thajsk

Thajské masáže

[07.09.2006, , ]

Tradiční thajská masáž je starověké léčitelské umění s dlouhou historií, ovlivněné akupresurou a jinými asijskými léčebnými metodami. Svěřte se do rukou odborníků a stane se z Vás nový člověk.



Thajské masáže jsou založeny na koncepci neviditelných energetických drah v lidském těle. Důležité tlakové body se nachází právě na těchto drahách a jejich stlačováním dochází k uvolňování blokád a žádoucímu toku energie.

Jde o ucelený soubor protahovacích cviků a akupresurní stimulaci tlakových bodů, které jsou základem terapie.

 Thajské masáže se provádí na měkké podložce umístěné na zemi a masérka provádí masáž nejen rukama, ale i lokty, koleny či chodidly. Technika masáže může být jemná, ale i velmi do hloubky pro dosažení terapeutického efektu. Proto je masáž individuální a zákazníkem může být jak malé dítě, tak lidé důchodového věku.

Thajské masáže jsou vynikající prevencí před nemocemi a prostředkem k dosažení dobré nálady.

Jemnější verzí tradiční thajské masáže je thajská olejová masáž, která se provádí na lehátku a je bez protahovacích cviků. Nicméně i zde jsou základem energetické dráhy. Důležitou součástí této masáže je masáž břicha, především střevní oblasti, což pomáhá k regulaci trávení.

Pravidelná masáž posiluje svaly, krevní oběh, redukuje otoky a tuhnutí tkáně.

 Další masáží s dlouhou tradicí je reflexní masáž chodidel (tzv. Foot massage), která vychází z čínské akupresury a z teorie, že chodidla jsou zrcadlem celého těla. Základem je znalost akupresurních bodů na chodidlech a jejich propojení se všemi tělesnými orgány. Masáž chodidel nejen uleví unaveným nohám, ale má i širokou působnost v oblasti vnitřních orgánů.

Vyzkoušejte účinky staroorientálních masáží v příjemném prostředí našeho salonu ve Smrkové ul. v Plzni na Doubravce. Masáže provádějí thajské masérky s absolventským osvědčením z prestižní školy v Bangkoku.

Kontakt

 


Čerpejte výhodnější podmínky

Při předložení klientské karty získáte u obchodních partnerů tohoto projektu výhodnější podmínky.

 



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější