Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

SOLNÁ JESKYNĚ-SALTREGENIA

[21.11.2006, , ]

Zveme Vás do nově otevřené solné jeskyně SALTREGENIA v centru Plzně. Jeskyně se nachází v přízemí domu v ulici B. Smetany 3.



SOLNÁ JESKYNĚ SALTREGENIA

 Zveme Vás do nově otevřené solné jeskyně SALTREGENIA v centru Plzně. Jeskyně se nachází v přízemí domu v ulici B. Smetany 3.
Složením solí jeskyně nabízí maximální účinky na lidské zdraví. Jeskyně obsahuje přes 2 tuny soli přímo z mrtvého moře, která je známa svými příznivými účinky na zdraví člověka, především na kožní onemocnění. Dále jsou v jeskyni bloky soli z polské Klodawy, které obsahují množství jódu, jsou ideální na léčbu respiračních potíží všeho druhu. Dále je v jeskyni himalájská sůl, vhodně podsvícená světlem umožňující její zahřívání a následné vypařování do ovzduší. Také je tam mořská sůl z Černého moře.
To vše je v uzavřeném prostředí solné jeskyně, podporované zvlhčovači vzduchu a podlahovým topením, které zahřívá sůl z mrtvého moře. Vše dohromady vytváří klima velmi nasycené soli, podobné klimatu u moře před bouří v intenzivnějším měřítku. Odborníci odhadují, že jedna kúra (45 minut) v takovéto solné jeskyni vydá za 3 dni u moře. Jeskyně je vybavena kvalitní vzduchotechnikou (větráním) a také klimatizací. Pro menší děti je v jeskyni připraveno mnoho pískových hraček a dětská skluzavka. Malým dětem solná jeskyně nahradí pískoviště. Nadstandardně je v jeskyni zabudována televizní obrazovka, takže se děti mohou zabavit při pobytu v jeskyni hezkou pohádku. Kúra začíná vždy v celou hodinu. Otevírací doba je od pondělí do neděle, od rána do večera (9.00 až 19.00 hodin). Doporučujeme 2 - 3 kúry týdně při nemocech a nebo 2 – 3 kúry měsíčně jako prevenci proti nemoci a pro posílení obranyschopnosti organismu.


Vaše solná jeskyně

Pobyt v solné jeskyni pomáhá léčit:
• Onemocnění dýchacích cest
(astma, chronická bronchitis, rozedma plic)
• Onemocnění srdce a oběhového systému
• Vysoký krevní tlak
• Dermatologická onemocnění (lupenka, chronické záněty kůže, alergie)
• Snížená funkce štítné žlázy
• Poruchy nervového systému (deprese, stres, stavy úzkosti, únava)
Preventivní posílení organismu

SALTREGENIA, B. Smetany 3, Plzeň. Tel: 606 517 646

Čerpejte výhodnější podmínky

Při předložení klientské karty získáte u obchodních partnerů tohoto projektu výhodnější podmínky.

 


Nejčtenější