Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Logo - nové

Videoškolení po Internetu

[26.01.2008, , Jaroslav Kovář]

Máte zájem o vzdělávání, ale NESTÍHÁTE CHODIT NA ŠKOLENÍ? Máme pro Vás řešení. Vzdělávejte se s projektem Růst osobnosti kdy chcete a kde chcete. Stačí Vám pouze PC s připojením na Internet a vše je hotovo.


Výklad karet OSHO ZEN tarot - videoseminář po Internetu

Školení po Internetu – novinka v oblasti vzdělávání

Školení po Internetu - ilustrační obrázek Většina firem i domácností již má PC s připojením na Internet a zvukovou kartou. Projekt Růst osobnosti Vám přináší novou dimenzi v oblasti vzdělávání. Po přihlášení do zabezpečené části stránek www.rust-osobnosti.cz můžete v programu Microsoft Internet Explorer sledovat školení on-line (živé vysílání), případně ze záznamu.

On-line školení po Internetu

Zde je možné vznášet dotazy na lektora přes chat. Jednou z variant bude i školení poskládané z dotazů posluchačů, které zašlou např. jeden den předem.

Školení ze záznamu

Školení sledujte kdekolivNestihli jste živé vysílání? Nevadí! Do 30-ti minut po ukončení, se školení automaticky přesune do záznamu. Z tohoto archivu si je můžete pouštět i opakovaně.

Toto je možné využít např. v obchodní firmě, kde si majitel svolá pracovníky na poradu a pustí jim např. blok obchodních dovedností – překonávání námitek. Sami si tedy mohou určit, kdy a kolikrát se na dané školení podívají.


Vyzkoušejte si školení po Internetu ze záznamu

Připravili jsme pro Vás malou ochutnávku, jak budou školení po Internetu probíhat.

Pusťte si ukázku videoškolení po Internetu zdarma .


Témata internetových školení

Přednášet zde budou přední odborníci na témata jako: rodinná pohoda, pracovní pohoda, finanční pohoda, asertivita, neverbální komunikace, time management, strategické řízení podniku, rétorika, zvládání stresu, mezilidské vztahy, jazykové kurzy včetně možnosti stažení cvičení a slovíček k lekci v PDF (AJ, NJ, v případě zájmu i další), image atd. Zvažujeme i vysílání pořadů rad pro domácnost i pro podnikatele. Naší snahou bude také reagovat na podněty našich klientů a zařazovat témata, o která bude zájem.

Cena školení po Internetu

Jednu licenci lze provozovat na více počítačích. Licenci však nespustíte vícekrát současně.

Roční přístup pořídíte na  2.856 Kč

Uvedené ceny jsou včetně DPH 19%

Jedná se tedy o 200 Kč měsíčně + DPH.

 

Objednejte si vstup do videoškolení

V eShopu si můžete vybrat z několika variant.



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější