Hodnocení stránek

Pole označená (*) musíte vyplnit.





*






Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

vstupte na nové strány

Růst osobnosti v novém kabátě

[07.12.2006, , ]

Internetové technologie jdou dynamicky kupředu. Kdo se chce na stávajícím trhu prosadit, musí jít s dobou. Z tohoto důvodu jsme provedli na našich stránkách několik změn a vylepšení.


Skupiny odkazů

V levém sloupci naleznete nově 3 skupiny. Na jednom místě tak máte potřebné informace z oblasti Semináře , Obchodní partneři a souhrn Důležité informace .

Nejčtenější

Systém neustále vyhodnocuje nejnavštěvovanější články našich stránek. Výsledek pak naleznete v pravém sloupci. Máte tak neustále na očích seznam nejčtenějších článků

Fulltextové vyhledávání

Pro snadnější hledání informací na našich stránkách je zařazeno i fulltextové vyhledávání. K informacím se tak dostanete rychleji.

Připravujeme

Novinek, které na našich stránkách chystáme je mnoho. Jednou z nich, kterou zrealizujeme v prvním čtvrtletí příštího roku je jasnější a přehlednější řazení obchodních partnerů včetně fulltextového vyhledávání nabízených produktů a služeb.

Zajímá nás Váš názor

Naši snahou je neustále zkvalitňovat poskytované služby. Udělejte nám prosím zpětnou vazbu na tyto nové stránky. Není nutné vyplňovat identifikační údaje.



Hodnocení stránek

Nejčtenější