Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Dveře

[21.11.2006, , ]

Dveře vytváří soukromí. Plní funkci estetickou, ochranou i izolační. Na co se při výběru vhodných dveří zaměřit?


Vchodové dveře

Při výběru vhodných dveří je nutné přihlédnout na několik faktorů. Vchodové dveře jsou interiérové ( vnitřní, nejsou namáhány povětrnostními podmínkami ) a exteriérové.

 

Interiérové vchodové dveře

Interiérové vchodové dveře se používají převážně v bytových domech. Zde je nutno brát zřetel hlavně na protipožární a zvukově izolační vlastnosti. Důležité je i přihlédnutí k pravděpodobnosti napadení bytu zloději. Většina lidí investuje významné finance do bezpečnostních zámků a ochranných řetízků. Dveře je však většinou pouze z dřevotřísky a sololitu. Ten, kdo viděl alespoň jeden Kung-fu film ví, jak správně kopnout a dveře povolí. Doporučujme pořídit vchodové dveře s pevnější výplní.

 

Exteriérové vchodové dveře

Oproti interiérovým vchodovým dveřím je nutno u exteriérových dveří navíc přihlédnout k tepelně izolačním vlastnostem. Vhodné dveře Vám v zimě ušetří finance za vytápění.

 


Dveře jsou Vaše vizitka

První dojem uděláte jenom jednou. Podívejte se na vaše dveře očima nestranného pozorovatele a položte si otázku: „Pokud bych šel na návštěvu k někomu, kdo má takovéto dveře, co si o něm pomyslím?“.

Občas postačí malý doplněk (ozdobná jmenovka, lemování kukátka, zajímavá klika) a dveře ihned získají „šmrnc“.

 


Obraťte se na profesionály

Získejte zdarma naši klientskou kartu a čerpejte výhodnější podmínky u obchodních partnerů projektu Růst osobnosti. Dveře si každý den nekupujete, nechte si poradit.



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější