Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Dárky k vánocům

[14.11.2006, , ]

Vánoční čas se blíží a s ním i každoroční řešení otázky : "Co komu nadělit?". Jak zjistit, komu co pořídit? Jaké jsou vhodné dárky? Ptáte se přítele: "Jaké si přeješ dárky k vánocům?" VYTÁČÍ VÁS ODPOVĚĎ, JÁ SI NIC NEPŘEJI? Nabízíme řešení, jak z toho ven. Nechte se inspirovat.


Dárky k vánocům - jak zjistit komu co pořídit

Dárky k vánocům jsou pro většinu lidí noční můrou. Pokud se blízkých zeptáte, čím jim můžete udělat radost, většinou dostanete odpověď: „Já už nic nepotřebuji, všechno již mám“.

Pokud dostanu podobnou odpověď, mám sto chutí dotyčného škrtit s výkřikem: „Na toto jsem se tě neptal. Zajímá mne, čím ti mohu udělat radost“.

Donedávna jsem si s touto odpovědí nedokázal poradit. Největší inspirací je pro mne moje rodina. Při nedávném setkání s mojí babičkou jsem jí položil otázku na téma dárky k vánocům a dostal jsem na ni předem očekávanou odpověď. Náhle jsem však dostal nápad, jak toto vyřešit. Babičku jsem postavil před rozhodnutí a učinil následující prohlášení:

Chci ti pořídit dárky k vánocům a chci do toho investovat cca 2.000 Kč. Máš 2 možnosti: První varianta je, že mi řekneš, co ti udělá radost a dostaneš to. Druhá varianta je, že od tebe nedostanu rozumnou odpověď a pak počítej s tím, že pod stromečkem nalezneš lízátka za 2.000 Kč. Rozhodnutí je pouze na tobě“.

V duchu jsem s říkal, že jsem to trochu přehnal a babička se na mne bude zlobit. O to více překvapený jsem byl, když najednou babička otočila a projevila přání dostat nové rádio s CD přehrávačem a inspirace na dárky k vánocům byla na světě.

Doporučení: Zeptejte se, jaké si kdo přeje dárky k vánocům a nespokojte se s odpovědí „Já nic nechci“ Dejte dotyčné osobě možnost výběru: a) úplný nesmysl (lízátka za 2.000 Kč), b) řekni co chceš a nesmysl nedostaneš.


Další variantou zjištění toho, co si Vaši nejbližší přejí, je vyvěšení velkého papíru zvaného PŘÁNÍČKOVNÍK - DÁRKY K VÁNOCŮM. To je pro změnu řešení aplikované v rodině našeho jednatele ing. Aleše Andra. Přáníčkovník může mít třeba formu obláčků se jmény a každý si do toho svého napíše (a připisuje) svá přání. Má to tu výhodu, že když se někdo rozhodne příslušné přání vyplnit, stačí jen tento řádek přeškrtnout a nemůže se pak stát, že se pod stromečkem dotyčná osoba objeví třeba troje sluchátka. Díky této technice naleznete pod stromečkem ty správné dárky k vánocům.


Dárky k vánocům od projektu Růst osobnosti

vzor šeku na školení Jedním z možných řešení může být i možnost předat dárky k vánocům z nabídky projektu Růst osobnosti. Jedná se o možnost dárkových šeků v hodnotě 100, 300, 500, 1.000, 2.000 a 5.000 Kč na semináře, kurzy a školení pořádané naší společností.

Můžete tak rozdat dárky a Růst osobnosti se projeví ve Vaší rodině a u Vašich přátel.


Přeji Vám v předvánočním shonu pevné nervy a pod stromečkem ať naleznete pouze vhodné dárky k vánocům.

Zde si můžete objednat šeky na vzdělání.

 


Čerpejte výhodnější podmínky

Při předložení klientské karty získáte u obchodních partnerů tohoto projektu výhodnější podmínky.

 


Nejčtenější