Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Bolesti zad a nohou jsou minulostí

[03.11.2006, , ]

Bolesti zad a nohou zná většina lidí z vlastní zkušenosti. Nabízíme Vám levné a účinné řešení, které většině lidem PŘINÁŠÍ ÚLEVU A ODSTRANĚNÍ PŘÍČINY bolesti v horizontu dnů.



Kde vzniká bolest zad

Bolesti zad a nohou vznikají většinou ze špatného postavení nohou. Pokud vaše nohy nestojí v optimální pozici, snaží se tělo dostat do "normálu" páteř a zádové svaly. Pokud tedy docílíte optimalizace chodidlel, dosáhnete většinou i odstranění bolesti zad.

Prvním krokem je vyšetření na přístroji Plantoscop, kde se okamžitě projeví případné odchylky od správného postoje, které způsobují bolesti zad.

V případě odchylky je druhým krokem tvarování ortopedické vložky do bot.

Celý proces je záležitostí několika minut a z ordinace můžete rovnou odejít s hotovými ortopedickými vložkami. Aplikaci ortopedických vložek si můžete prohlédnout i v TV reportáži .

Dříve platilo pravidlo, že ortopedická vložka musí bolet, jinak nepomáhá. U technologie těchto ortopedických vložek to však neplatí. Chůze v ortopedických vložkách Formthotics je jako chůze v bavlnce.


Vyšetření plochonoží

Vyšetření na PlantoscopuVyšetření kvality klenby nožní se provádí při zatížení ve stoje, na skleněné desce plantoskopu. Zhodnotí se klenby, otlaky, další kožní projevy jiných onemocnění, postavení paty a osy jednotlivých oddílů - přednoží, středonoží a pat.
Neoddělitelnou součástí vyšetření je i celkové klinické vyšetření, kde se musí porovnat délka končetin, rozsah pohybů nosných kloubů, vyšetření páteře.

Vyšetření na plantoscopu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je prokázáno, že bolesti hlavy a ramen při zablokované krční páteři, bolesti zad v bederní oblasti, bolesti kyčelních i koleních kloubů mají velmi často původ v plochonoží. Tedy nejen bolesti nohou, ale i jiných etáží lidského těla mohou mít příčinu v poruše klenby nožní.


Ortopedické vložky Formthotics

Řez botyaplikace vložekJde o unikátní patentované ortopedické stélky do bot, výrobce FSI z Nového Zélandu. Termoplastická hmota prefabrikované vložky se uzpůsobí do vlastních bot, předehřeje se na určitou teplotu a pacient si udělá otisk vlastní nohy do hmoty za pomoci lékaře, který použitím určitých hmatů pomůže otisk upravit tak, aby se opět vrátily správné osy pohybu nohy. Tím odstraňuje bolesti zad a nohou.

Používáním vložek dochází jednak k návratu stability celého těla, ale zlepší se i komfort chůze a odtlumí se nárazy dopadu kroků. Naše nohy trpí tvrdými povrchy po kterých denně chodíme.

"Změkčením kroku" si od bolesti zad i nohou také pomůžete.

 

Pro klienty projektu Růst osobnosti sleva 6% na veškeré zákroky

Registrujte se zdarma zde .

Zbavíte se bolesti zad i nohou a ještě na tom ušetříte.

Kontakt: zde

 



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější