Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Logo - nové

Stream – Růst osobnosti

[16.01.2009, , Jaroslav Kovář]

Stream neboli Streaming je stále častěji používaným nástrojem pro přenos audiovizuálních dat po internetu. Díky tomu se můžete sledovat zprávy, bavit se, případně se vzdělávat. Internetová televize Růst osobnosti používá unikátní technologii stream pro vysílání pořadů.


Stream a Webcasting

Stream je zajištění přenosu audiovizuálních dat mezi serverem a uživatelem. Hlavním cílem internetové televize Růst osobnosti je zajistit dostupnost kvalitního školení a vzdělávání široké veřejnosti. Počítač s připojením na internet má již většin firem i domácností. Pokud si dokážete přehrát videa např. z YouTube, dokážete si přehrát pořady i z naší internetové televize. Uvědomujeme si, že stream je stále častěji využívanou technologií. Tuto technologii můžete znát i pod názvem Webcasting.

Klasické školení versus Stream

Výhody klasického školení jsou především v možnosti praktických cvičení, individuálního přístupu a výměny názorů.

Stream má však tu přednost, že je přístupný kdykoliv. Nemusíte tedy koordinovat čas s ostatními účastníky školení. Stream můžete využívat i v případě nemoci, nebo na dovolené. Stačí si vzít notebook do postele, „zachumlat se“ a pustit si některá z pořadů internetové televize Růst osobnosti dle vlastního výběru.

Internetová televize Růst osobnosti Vám navíc nabízí i možnost výměny názorů. U většiny pořadů je možné chat. Můžete si tak vyměňovat názory i s ostatními uživateli.

Kombinace Stream a klasického školení

Stream a videoškolení patrně nikdy úplně nenahradí klasické školení. Tyto dvě varianty se však výborně doplňují. Stream využijete pro nastudování teorie. Obchodníci si ve Vaší společnosti přehrají individuálně například pořad Sedm kroků prodeje . Stream Vám ušetří mnoho námahy a času s koordinací teoretického školení.

Následně si naši společnost objednáte na tréninkové školení. Stream Vám ušetří při školení mnoho času. Už se nemusíme věnovat tolik teorii, mnohem více se zaměříme na praxi.

Stream přináší mnoho výhod. Využijte této technologie k dosažení růstu osobnosti.



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější