Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Skype 3.0 beta

[30.11.2006, ]

Potřebujete-li komunikovat se vzdálenými členy rodiny, nebo v rámci jednotlivých kanceláří ve firmě, je program Skype tím „pravým ořechovým“.


Program Skype nabízí svým uživatelům internetu hlasovou a textovou komunikaci zdarma, případně i video hovor. V rámci internetu je komunikace zdarma, volání na pevné linky nebo na mobily je možné až po nabití Skype kreditu. Program je vhodný především pro majitele rychlejších připojení (alespoň 256 Kb/s) k internetu. Pak už stačí jen sluchátka s mikrofonem a je možné volat zdarma po celém světě.

Skype 3.0 Beta

 Testovací verze umožňuje i běžným uživatelům zjistitt, co nabízí. Oproti verzi 2 došlo ke změně jen u několika funkcí, ale i tak jsou tyto změny zajímavé:
•    nový vzhled a zvuky
•    hromadná konverzace = spojení s celým světem
•    emotikony textové komunikaci
•    aplikace ve složce Doplňky (např. šachy)
•    možnost vytvoření vlastní identity od tvaru obličeje až po oblečení
Po instalaci této verze začne Skype komunikovat s vaším internetovým prohlížečem. Pak můžete zavolat na jakékoli číslo umístěné na Vašich internetových stránkách. Jde-li  však o pevnou nebo mobilní síť, je nutné mít také příslušný Skype kredit.

Dále je možné například aktivovat hlasovou schránku, kde vám může být zanechán vzkaz, nastavit přesměrování a SMS zprávy (nutný Skype kredit).



Nejčtenější