Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Peníze

Školení - obchodní dovednosti

[19.06.2007, , Jaroslav Kovář]

Zvládání základů obchodních dovedností je velice důležité pro udržení se na trhu. Dokážete rychle analyzovat potřeby klienta? Umíte vhodně nabídnout užitek? Víte, jak správně překonat námitky? Nechte se 25.7.07 INSPIROVAT ZKUŠENOSTMI Z PRAXE.


Obsah školení obchodní dovednosti

Školení je rozděleno do tří částí.

Prodej užitku

První část je zaměřena na správnou analýzu potřeb klienta a v kombinaci s výhodami produktu nebo služeb nabídnout správný užitek.

Překonávání námitek

Součástí obchodního jednání jsou námitky. Pokud obchodník tuto pasáž obchodního jednání nezvládá, je velice obtížné uzavřít obchodní případ.

Prezentační dovednosti

Jedním z nejdůležitějších úkolů obchodníka je, aby dokázal vhodně představit službu nebo zboží. Je několik technik, jak správně sestavit prezentaci.

Průběh školení obchodní dovednosti

Školení obchodní dovednosti je rozděleno na teoretickou a praktickou část. Všechny techniky si tedy účastníci školení mohou rovnou procvičit v praxi a odnést ti tak zkušenosti, které se dají okamžitě aplikovat v obchodní činnosti.

Počet účastníků školení obchodní dovednosti

Jelikož se jedná o školení spojené s praktickou částí, je horní hranice školenců limitována na max. 15 osob. Bude tak zajištěn individuální přístup.

Videoškolení Internetové televize

Podívejte se do sekce školení pro firmy , případně na ukázky videoškolení zdarma

 



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější