Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

stříhání003-a

Seminář péče o vlasy

[17.04.2007, , Jaroslav Kovář]

Většina žen si dokáže pěkně upravit vlasy při pohledu zepředu. Zadní část hlavy je však většinou zplihlá a moc parády tak neuděláte. Chcete se naučit od profesionálů, jak si správně vyfoukat hlavu a být krásná? Kadeřnictví V ŠIPCE Vás zve na seminář péče o vlasy.


Termín a místo konání semináře péče o vlasy

Seminář proběhne 12.5.2007 od 9:00 do 11:30.

Místo konání: Kadeřnictví V ŠIPCE , Havlíčkova 11, Plzeň

Cena semináře: 300 Kč. Na tento seminář můžete uplatnit slevy z „věrnostní karty“ klienta kadeřnictví V ŠIPCE, tento seminář tak můžete mít zcela ZDARMA.

POZOR!!! Seminář péče o vlasy je pro max. 15 účastníků. Přihlaste se na seminář včas, zajistíte si tak místo.

Přihláška na seminář péče o vlasy

Na seminář se můžete přihlásit telefonicky na čísle 377 270 340. Přihláška na seminář je akceptována po zaplacení ceny semináře nebo odečtu bonusu z „věrnostní karty“.

Průběh semináře péče o vlasy

V první části semináře získáte základní teoretické informace na téma péče o vlasy. Jak správně používat fén, hřeben, kartáče, gel, lak apod.

V druhé části semináře se pak bude realizovat praktická část. Každý účastník semináře péče o vlasy si bude pod dohledem profesionála upravovat vlasy a získá tak rady, návody a především zkušenosti, jak o vlasy pečovat.

Co s sebou na seminář péče o vlasy

Na seminář péče o vlasy si doneste vlastní potřeby pro úpravu vlasů (fén, hřeben, tužidlo apod.). Naučíte se tak používat vlastní nástroje, případně Vám poradíme, co si pořídit pro správnou úpravu vlasů.



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější