Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Internetová televize

Rekvalifikační kurzy

[06.02.2010, , Jaroslav Kovář]

Rekvalifikační kurzy jsou stále častěji využívaným způsobem vzdělávání. Internetové televize Růst osobnosti je o několik kroku napřed. Pořádáme totiž jako první v ČR rekvalifikační kurzy po internetu. Používejte i Vy vzdělávací nástroje 3 tisíciletí.


Rekvalifikačmí kurzy on-line: Manažer

Rekvalifikační kurzy – růst osobnosti

Rekvalifikační kurzy Vám slouží k získání rekvalifikačního osvědčení, díky kterému jste schopni doložit doklad o dosaženém vzdělání. Díky tomu stoupá Vaše hodnota na trhu práce. Zaplatit si tedy některé rekvalifikační kurzy je tedy investice do sebe sama, která se vyplatí.

Rekvalifikační kurzy po internetu

Internetové televize Růst osobnosti pořádá rekvalifikační kurzy po internetu. Teoretickou výuku tedy můžete sledovat například z pohodlí svého domova. Praktickou část pak absolvujete v některém z našich školících středisek. Rekvalifikační kurzy tedy sledujete z podstatné části (60%) dle vašeho harmonogramu.

Rekvalifikační kurzy na splátky

Uvědomujeme si, že pro většinu lidí v ČR je jednorázová platba za rekvalifikační kurzy mimo rámec jejich možností. Připravujeme tedy pro Vás rekvalifikační kurzy na splátky.

Staré moudro říká: Kdo chvíli stál, stojí opodál. Rekvalifikační kurzy Vás posouvají vpřed a pomáhají Vám držet krok s konkurencí.

Rekvalifikační kurzy po internetu Vám vřele doporučujeme.



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější