Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Reference klientů


  1 2 3 4 5 6 7  

Reference: Jiří Nehněvajsa - Elektrorevize

Pouze logo - čtverec
[06.10.2011, Spokojený klient Počet zobrazení: 1563]

Videoškolení řidičů referentů - velmi spokojen.


Reference: Sdružení Linka bezpečí

Linka bezpečí
[04.10.2011, Spokojený klient Počet zobrazení: 1513]

Školení řidičů-referentů jsem absolvoval minimálně desátým rokem, letos poprvé elektronicky, díky www.TVautoskola.cz. A musím říct, je to komfortní, rychlé, sofistikované a hlavně se s týmem „Růstu osobnosti“ dá skvěle komunikovat a domluvit na všem potřebném. Tyto stránky a tenhle způsob školení řidičů-referentů jen doporučuji.


Reference: Pears Health Cyber,s.r.o.

pearshealthcyber.com
[16.06.2011, Spokojený klient Počet zobrazení: 1853]

Dobrý den, o Vašich stránkách jsem se dozvěděla od kolegy z práce, když jsem sháněla e-learning školení řidičů referentů. Hned od začátku spolupráce jste mi ochotně a se vším pomohli. Školení proběhla tak jak měla. Nejvíc si u vás cením toho, že mi odpovídáte OBRATEM, a já mohu danou záležitost ihned vyřešit. Ve spolupráci s vámi budeme nadále pokračovat.


Reference: TV POHODA

TVpohoda
[07.06.2011, Spokojený klient Počet zobrazení: 1744]

Na stránky jsem narazil náhodou, ale musím konstatovat, že vlastní školení, ale i jeho provedení a realizace je naprosto skvělé a jsem přesvědčen, že i pro praxi mnohem lepší a užitečnější než všechny ostatní formy, které jsem doposud absolvoval.


Reference: Pavel Pokorný

Reference klientů
[25.05.2011, Spokojený klient Počet zobrazení: 1597]

Vynikající nápad. Mám povinné proškolení za dobrou cenu a nestálo mě to ani hodinu času. Lektor hovořil stručně a jasně a dokázal upozornit i na nové věci v silničním zákonu. Jsem spokojen. Odkaz na Vaše stránky jsem přeposlal všem kolegům a přátelům, kterým by mohl být server Růst osobnosti také prospěšný.



  1 2 3 4 5 6 7  

Nejčtenější