Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Jaroslav Kovář - jednatel

Pracovní příležitost: Doporučovatel

[20.06.2011, , Jaroslav Kovář]

Doporučujte nás a vydělávejte používáním internetové televize Růst osobnosti. Přehrajte si videoprezentaci s popisem pracovní činnosti. Získejte 179 Kč za každého nově doporučeného klienta.


Videoprezentace

Staňte se naším fanouškem

Popis činnosti

Podívejte se, jak probíhají videoškolení na příkladu rekvalifikačního kurzu. Nikomu nemusíte nic vysvětlovat. Přehrajte klientovi videoprezentaci a nabídněte mu přístup do Internetové televize Růst osobnosti na 14 dnů za zvýhodněnou cenu 199 Kč. Oproti e-shopu ušetří klient 51 Kč.

Jak získám akční přístupy

Návod: jak spolupracovat Objednejte si startovací balíček za 300 Kč.  Získáte:

- přístup do internetové televize Růst osobnosti na 45 dnů.
- 15 ks přístupů do internetové televize na 14 dnů za akční cenu 199 Kč/ks
- tržbu z prodeje 15. přístupů neodevzdáváte – je to Vaše provize
- zisk z prodeje: 2.685 Kč

Nemáte co ztratit

Za 300 Kč si pořídíte přístup na 45 dnů do Internetové televize Růst osobnosti. Získáte tak přístup k desítkám hodin videoškolení pro firmy i jednotlivce.

Navíc obdržíte 15 akčních přístupů určených k dalšímu prodeji. Přístupy jsou na sobě nezávisle. Pokud prodáte v průběhu roku např. 2 přístupy, dalších 13 jich můžete prodat kdykoliv později. Platnost přístupu 14 dnů se počítá až od data aktivace a jednotlivé kódy jsou na sobě nezávislé.

Pokud prodáte zmíněné 2 přístupy, vydělali jste si 2 x 199 Kč = 398 Kč. To znamená, že jste již 98 Kč ve zisku. Jaké je tedy Vaše riziko?

Další postup

V případě, že by jste chtěli mít i následné provize z obratu Vašeho obchodního týmu, můžete se stát obchodním zástupcem .



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější