Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Osvětlení i zabezpečení

[20.09.2006, , ]

Správné osvětlení interiéru je jednou z nejdůležitějších součástí pohodlného bydlení. Pokud podceníte vhodný výběr svítidel, můžete si poškodit zrak. Nevhodně osvětlený interiér navíc vyvolává špatnou náladu. Osvětlení realizujte raději s odborníky.


 Provádíme elektrické instalace bytové i průmyslové, včetně slaboproudých rozvodů (např. domácí telefony, video telefony, strukturovaná kabeláž, zabezpečovací systémy). Podle potřeb zákazníků zajišťuje také projekty ve všech požadovaných stupních a revize elektro.

Zastupujeme v České republice italského výrobce teplovzdušných, sálavých topných zařízení a klimatizací společnost Systema S.p.A.. Jedná se zařízení určená hlavně pro průmyslové, skladové, zemědělské (např. živočišné chovy, skleníky) a větší provozovny.

 Pro bytové účely a menší provozy, dodáváme elektrické topné sálavé (infra) panely. Jedná se o nejekonomičtější způsob vytápění z pohledu provozních nákladů, při srovnatelné pořizovací ceně vůči klasickým topným systémům.

Všechny topné systémy zajišťujeme včetně projektů, dodávek, uvedení do provozu, provedení potřebných zkoušek, záručního a pozáručního servisu.

 Dále nabízíme osvětlovací techniku ( cca 25.000 kusů svítidel v běžné  nabídce). Snažíme se zákazníkům poradit při řešení osvětlení interiérů i exteriérů, vybrat vhodná svítidla a zdroje tak, aby výsledný vzhled umocnil celkový dojem a působil příjemně a účelně. Nabídka svítidel začíná u jednoduchých cenově nenáročných svítidel a končí vysoce kvalitními materiály (např. ručně foukané sklo, křišťál, keramika, alabastr, speciální plasty) ve vzhledu od uznávaných designérů.

Jsme autorizovaným partnerem telekomunikační společnosti
GTS Novera a.s.
 

Montáže el. zařízení dodavatelským způsobem
Obchodní činnost, osvětlovací technika, jistící a spínací prvky
Teplovzdušná, sálavá topná zařízení a klimatizace Systema S.p.A.
Elektrické topné sálavé panely
Autorizovaný partner GTS Novera a.s.
Lobezská 41, 326 00 Plzeň
IČO : 61760986, DIČ : CZ 5608030241
tel. 377 429 509, fax 377 473 918, mobil 777 313 970
e-mail : info@elemontplzen.cz
www.elemontplzen.cz


Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější