Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Malování

Malování pokojů a kanceláří na klíč – Inter Mal Plzeň

[29.03.2007, , Obchodní partner]

Jsme ryze česká firma zaměřená převážně na malování pokojů a kanceláří na klíč vč. přípravy prostor pro malování i následného úklidu. Tato služba je stále více žádána a je využívána lidmi všech kategorií. Od časově zaneprázdněných podnikatelů až po důchodce, kteří již nemají tolik sil a možností. Pro mnoho lidí je služba malování pokojů na klíč již samozřejmou součástí života.


Malování pokojů – cenová nabídka zdarma

Malování pokojů na klíč Samozřejmou součástí služby malování pokojů na klíč je i zpracování cenové nabídky zdarma. V dohodnutém termínu a po prohlídce dotčených prostor vč. změření a barevného řešení dle zákazníka, jsme schopni zpracovat nabídkovou cenu kompletní služby. Vzhledem k povaze a možnému rozsahu prací, je toto nezbytným předpokladem solidního a odpovědného přístupu k vám, našim důležitým zákazníkům.

A věřte, že spokojenost zákazníka je pro nás také důvodem ke spokojenosti.

Malování pokojů – jak vše probíhá

V dohodnutém čase u Vás ráno nastoupí mistr - služby úklid a vše připraví vč. nábytku a zakrytí a olepení všeho co by mělo zůstat nedotčeno. Po cca 1 hodině přijede mistr malíř a dle dohodnutých instrukcí: technologie malování a barevné řešení, se dá do díla. V naší firmě pracují pouze „zlaté české ručičky“, se kterými budete doufám spokojeni jako již mnoho našich stálých zákazníků. Ještě před dokončením malování je informován mistr - služby úklid aby nenastala časová prodleva. Malování je skončeno a předáno zákazníkovi a zbývá pouze dokončit finální úklid. Po dokončení úklidu předává mistr celé dílo zákazníkovi. Toto vše v jednom dni dle rozsahu prací.

Malování pokojů – nechte vše na nás

Malování pokojů na klíč Služba malování pokojů na klíč je kompletní službou vyžadující jen minimální a nejnutnější spolupráci zákazníka při realizaci. Myslím, že i u nás již nastal čas, kdy je lépe se věnovat své vlastní práci, koníčkům nebo relaxaci a servis spojený s údržbou bytu nebo kanceláře přenechat odborným firmám. Např. mistr malíř – profesionál, vám ušetří čas, což jsou dnes peníze a hlavně nepříjemné chvíle a stress.

Malování pokojů – svět barev podle vašich představ

Barevný svět kolem nás jistě velkou měrou přispívá k naší pohodě či nepohodě. Působení barev na člověka znali již naši předkové a využívá jej i moderní medicína. Barevné řešení interiérů ve kterých žijeme a pracujeme můžeme ovlivnit sami a zpříjemnit si čas, který trávíme doma či v práci. Rádi vám budeme nápomocni v orientaci ve světě barev a malování pokojů - nabídneme vám svůj čas a zkušenosti v oboru z tuzemska i zahraničí.

Doufám, že při využití služby malování pokojů na klíč budete spokojeni jako mnoho našich stálých zákazníků. Na trhu se pohybujeme již 15 let a jsme připraveni se o vás profesionálně postarat.

Jaroslav Bursa - majitel společnosti

Kontakt  



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější