Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Klíčová slova

Klíčová slova a reklamní články

[30.01.2007, , Jaroslav Kovář]

Internetový marketing je obor, který jde velmi dynamicky vpřed. Pokud nedostanete Vaše www stránky na přední pozice vyhledávačů internetu, konkurence Vás smete z trhu. Nabízíme Vám levnou a přitom kvalitní službu, díky které se dostanete do popředí zájmu.


Základní informace

Potřebujete prodat produkty nebo služby? Pomůžeme Vám nalézt vhodná klíčová slova, o která je na internetu zájem. Poskytnete nám základní informace a my připravíme článek na naše www stránky. Článek bude obsahovat popis produktu nebo služeb a na konci bude Vaše společnost uvedena jako doporučovaný obchodní partner projektu Růst osobnosti s přímým odkazem na Vaše www stránky. Na jeden klik tedy nalezne klient vhodného dodavatele.

Platíte pouze za výsledek

Statistika TOPlist

Cena je zpoplatněna dle pozice, na které se momentálně článek nachází. Kontrola se provádí k danému datu dle smlouvy 1x měsíčně a jako kontrolní vyhledavač je použit ,vzhledem k dominantnímu postavení na trhu, Seznam. Návštěvnost stránekÚčtovaná částka se tedy může podle výsledků, kterých dosáhneme, každý měsíc měnit.

Důležitá je zamozřejmě obecná návštěvnost stránek, kterou si můžete zkontrolovat na TOP listu.

Ceník služeb za klíčová slova

Cena je určena aktuální pozicí článku příslušný kontrolní den. Klíčová slova se hledají ve fulltextovém vyhledávači na Seznamu v záložce Internet.

  • 1. místo – 1.500 Kč
  • 2. – 5. místo – 1.000 Kč
  • 6. – 10. místo – 600 Kč
  • 11. – 20. místo – 200 Kč
  • 21. – 30. místo – 100 Kč

Příklad výpočtu ceny

Optimalizace pro klíčová slova „laserová dermatologie“

Při kontrole 15.1.07 byl tento zápis na Seznamu.cz na 3. pozici. Za tento článek je tedy naúčtována částka 1.000 Kč. Tento proces se pravidelně každý měsíc opakuje. Naši snahou tedy je neustále sledovat příslušné zápisy a dostat je na přední pozice.

Výhodou je, že se jedná o obecnou optimalizaci dle SEO. Článek se tak většinou projevuje i v dalších vyhledávačích. Kontrolu si můžete provést zde:

Přehled 100 náhodně vybraných klíčových slova naleznete zde .

Kolik zaplatíte jinde

Většina vyhledávačů nabízí klíčová slova s garancí první strany. Cena za tuto službu se pohybuje kolem 50.000 – 100.000 Kč a je složena z placeného zápisu a garance klíčového slova. V tomto případě je však nutné zdůraznit, že se jedná o garantovaný zápis v katalogu firem, ne ve fulltextovém vyhledavači a výše uvedená částka Vám zajistí garanci pouze na daném vyhledavači. Obdobnou částku pak musíte zaplatit i dalším vyhledavačům.

Kolik zaplatíte u nás

Zápis v TOP 10 na Seznamu.cz Vás vyjde od 7.200 do 18.000 Kč. Částka je účtována zpětně měsíčně dle skutečné pozice a jedná se o obecnou optimalizaci. Zápis se tedy většinou objeví i dalších vyhledávačích.

Klíčová slova s přední pozicí naleznete zde .

Peníze za klíčová slova Vám vrátíme zpět

Pokud jste obchodním partnerem nebo registrovaným klientem projektu Růst osobnosti, získáte vždy k ročnímu výročí této smlouvy 10% finanční prostředků zpět v podobě šeku na školení.

Objednávka služby

Objednejte si tuto službu.



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější