Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

internetový marketing

[25.10.2006, , ]

Rozhodnutí zviditelnit svou společnost prostřednictvím internetu je dnes téměř nutností. Aby stránky přinesly užitek, návratnost vynaložených investic nesmí být pouze prezentací kontaktních informací, ale měly by vést k vytvoření důležité součásti v marketingové strategii společnosti. Jak zajistit, ABY VAŠE WWW STRÁNKY LÁKALY POZORNOST INTERNETOVÝCH VYHLEDÁVAČŮ?


Internetový marketing začíná představovat důležitou součást firemní strategie. Úspěšnost internetových stránek společnosti se odvíjí od dostupnosti prezentovaných informací potenciálním zákazníkům. K těmto informacím se lze dostat buď:

  • přímým zadáním internetové adresy do adresového řádku internetového prohlížeče což vede získání nových zakázek pouze na doporučení a tím se stránky nestávají hlavním kanálem pro získání nových zákazníků
  • nebo nalezení internetových stránek prostřednictví internetového vyledávače. Tento způsob se v poslední době stává stále častějším způsobem hledání informací.

Pokud nedocílíte, aby se vaše stránky dostali minimálně do první desítky nabídnutých odkazů, pro většinu potencionálních klientů neexistujete a váš internetový marketing je špatný. Vítězí většinou ten první.

Internetový marketing se dnes stává jedním z nejdůležitějších nástrojů pro vyhledávání nových klientů.

Tím jak zviditelnit webovou stránku ve vyhledávačích se zabývá Search Engine Marketing (SEM). Skládá se ze dvou základních částí, placené a neplacené. Rozdíl mezi nimi samozřejmě není nutně v celkových finančních nákladech, ale v tom že v placené části SEM se platí za zviditelnění přímo vyhledávači, kdežto v neplacené se platí pouze člověku (firmě), který optimalizaci provádí. Neplacená část se nazývá optimalizace pro vyhledávače (SEO - Search Engine Optimization), někdy také pouze přirozená optimalizace.

Používání vyhledávačů u nás neustále roste. Na otázku Jak získat lepší pozici svých stránek ve vyhledávačích? Vám odpoví náš seminář internetový marketing.

 



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější