Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Hry pro dívky

Hry pro dívky

[01.10.2008, , Jaroslav Kovář]

Kdo si hraje, nezlobí. Hry pro dívky mají nejenom zabavit pozornost, ale zároveň podporovat ženské stránky osobnosti. Oproti chlapeckým hrám jsou hry pro dívky jemnější, a plnější barev a fantazie.


Internetová televize – hry pro dívky

Výklad karet ZDARMA. Každý den naleznete na našich stránkách výklad karty dne OSHO ZEN tarotu.

Uvědomujeme si, že v současné době je v České republice téměř absence nauky, jak si hrát s dětmi. Z tohoto důvodu jsme do našeho programy vysílání Internetové televize zařadili seriálový pořad hry s dětmi. V tomto seriálu naleznete hry pro dívky i chlapce. Většina těchto her je vybrána tak, aby nebylo zapotřebí nákladné vybavení. Postačí Vám většinou papír, tužka, případně pastelky.

Hry pro dívky – intenzivní soustředění

Pokud připravujete hry pro dívky, mělo by se přihlédnout na jejich zájmy. Mnohdy rodiče ani netuší, co jejich děti opravdu zajímá. V prvním díle seriálu hry s dětmi zdůrazňujeme vhodnost intenzivního soustředění se na trávený čas s dětmi a zároveň si hrát s dětmi na to co chtění oni, nikoliv rodiče. Je lepší 15 minut intenzivní hry, než 2 hodiny společně strávené při sledování pohádky.

Ukázka z pořadů Internetové televize Růst osobnosti.

Pokud chcete realizovat hry pro dívky, zeptejte se, na co si chtějí hrát. Můžete jim dát tužku a papír s nadpisem: „TOP 15 – hry pro dívky“ a nechte je tento žebříček sestavit. Možná Vás překvapí, jaké hry pro dívky tam naleznete.

Připravujeme seriál: Hry pro dívky

Uvědomujeme si, že mnoho lidí nemá inspiraci pro hry pro dívky. Z tohoto důvodu připravujeme samostatný seriál hry pro dívky, který zařadíme do vysílání v příštím roce. Máte nějaký zajímavý podnět na hry pro dívky? Využijte našeho formuláře na konci této stránky a zašlete nám zajímavý námět na hry pro dívky.

V případě, že bude tento podnět zajímavý a zařídíme ho do seriálu hry pro dívky, získáte od nás jako odměnu ZDARMA přístup na 3 měsíce do Internetové televize Růst osobnosti.



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější