Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Popeláři

Den popelářem

[01.08.2007, , Obchodní partner]

Váš kamarád, manžel či kolega slaví narozeniny a Vy nevíte čím ho tentokrát obdarovat? Máme pro Vás tip na jedinečný dárek, kterým mu možná také splníte jeho dětský sen a navíc budete 100% originální! Neváhejte a dopřejte mu stát se na jeden DEN POPELÁŘEM!


Bude stát na popelářském stupátku, naučí se točit popelnicemi a vyklápět je do popelářského vozu, kam se vejde až 8 tun odpadu. Oblečen bude ve stylovém oblečení, ve kterém jezdí profesionální popeláři! Na památku jeho slavného dne dostane triko a čepici s logem naší firmy a společnosti svážející odpad.

Den popelářem - jedinečná příležitost

dárek - den popelářemNaše firma Adrop nabízí tuto možnost jako jediná společnost v ČR, proto neváhejte a věnujte netradiční dárek, za který sklidíte jen obdiv! Dokážete nejen obdarovanému, ale i svému okolí, že máte fantazii a nudit se s Vámi rozhodně nebudou! Věnujte zážitek – dárek, který se neztratí, nerozbije a hlavně nezapomíná!

Věříme, že Vás naše novinka den popelářem zaujala a Vy se rozhodnete věnovat tento jedinečný dárek, kterým určitě příjemné překvapíte obdarovaného.

Více informací naleznete na naší webové stránce www.adrenalinove-darky.cz nebo informační lince 483 311 099. Pokud Vás zajímá cokoli k naší novince, neváhejte nás kontaktovat.

S pozdravem a přáním hezkého dne

firma Adrop s. r. o.


Související článek

Let stihačkou



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější