Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

čokoládové bonbony

Čokoládové bonbony

[18.01.2007, , ]

Čokoládové bonbony můžete použít jako prostředek pro posílení partnerského vztahu. V tomto případě NENÍ DŮLEŽITÉ CO DÁVÁTE, ale jak to dáváte. Použijte variantu, která nic nestojí a přitom obrovsky potěší.


Překvapte partnera či partnerku

Hráli jste někdy šipkovanou? Jedná se o hru, kdy něco schováte a formou šipek nebo indicií vedete danou osobu na určené místo, kde ho čeká odměna, například čokoládové bonbony. Tato šipkovaná se dá hrát i v bytě. Stačí k tomu několik papírků a tužka.

Jak připravit šipkovanou

Začněte odzadu. Schovejte čokoládové bonbony na vybrané místo (například do kapsy bundy ve skříni, kterou jste dal/a vloni partnerovi k vánocům) a na papírek toto místo popište formou indicií (vloni z lásky darované pro zahřátí těla i duše). Tento papírek můžete ještě doplnit zamilovanou poznámkou.

Hotový papírek vložte například do kuchařky v kuchyni na stranu k receptu „Palačinky se šlehačkou“. Indicie může být například „víš přeci, že palačinky miluji“.

Začátek šipkované pak může být v podobě zamilovaného přáníčka, které koupíte v každém supermarketu za pár korun. Do tohoto přáníčka připište poznámku: „Velice tě miluji a mám pro tebe sladkou odměnu za trpělivost, kterou se mnou máš. Dárek hledej v ……“ a popište indiciemi místo uložení prvního papírku.

Příprava šipkované trvá cca 5 minut a je to čas, který obohatí Váš vztah.

Věřte, že čokoládové bonbony pak udělají dvojnásobnou radost.

Několik doporučení

  • indicie musejí být srozumitelné
  • hledání by nemělo přesáhnout 10 minut, ideál je 5 minut
  • doporučuji max. 5 papírků
  • doplňte papírky o zamilované vzkazy
  • tento způsob předání dárku používejte 1 – 3 za čtvrt roku

Naučte se zajímavě předávat čokoládové bonbony

Věřte, že touto partnerskou hrou uděláte větší radost, než dárkem za tisíce korun. Další návody na to, jak posílit Váš vztah získáte na seminářích rodinná pohoda .



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější