Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

regálek se zdravím

Chytré potravní doplňky

[28.01.2007, , NVP .]

Rozmanitost konzumované potravy zajišťuje široký výběr živin. Strava v podobě rychlých občerstvení a pozdních večeří je jen recept na nesprávnou kondici. Pokud ale víme, že neobsahuje všechny vitaminy a minerály v dostatečné míře, můžeme tuto situaci napravit.


 


Máme pro Vás jedno možné řešení

chytré potravní doplňky


někdy nesprávně nazývané potravinové doplňky. Námi doporučované změny ve výživě a doplnění mikroživin představují komplexní program, který je sestaven tak, aby všechny buňky v našem těle byly plně vyživovány.
Odstraněním nedostatku mikroživin (minerálů, vitaminů, aminokyselin,vlákninu aj.) se dostáváme k tomu, že se cítíme a vypadáme lépe. S největší pravděpodobností získáme větší obranyschopnost proti chorobám, kontrolu naší váhy a můžeme tak "zpomalit" stárnutí orgánů kůže, paměti aj.

Proto jsou zde chytré potravní doplňky. Doporučujeme ty, při jejichž výrobě je pečlivě dbáno na zachování maximálně přírodního charakteru surovin. Je to jen aplikace prosté myšlenky ponechat z přírody co nejvíce.

Odpověď na to, proč doporučujeme potravní doplňky vyráběné z přírodních zdrojů, je velice jednoduchá. Přírodní vitaminy a minerály mají několikanásobně vyšší vstřebatelnost než syntetické což vede k menšímu zatěžování organismu a v konečném důsledku i peněženky "vlastníka těla".

Další výhodou těchto potravních doplňků je nejen jejich přírodní původ (většinou z kontrolovaného ekologického farmaření), ale i jejich skladba. Jsou zpravidla vytvářeny jako multifunkční komplexy. Proto Vám mohou pomoci při řešení Vašich konkrétních problémů.

 


Potřebujete jen radu, nebo pomoc s konkrétní situací ?

Obraťte se buď přímo na AM agenturu , která Vám poradí i pomůže, nebo nám napište.

 



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější