Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Chcete být fit? Obraťte se na profesionály.

[04.09.2006, , ]

Společností, které se zabývají zdravou výživu a potravinovými doplňky je na trhu mnoho. Jak najít tu pravou? Jedním z měřítek jsou dlouhodobé zkušenosti a pozitivní reference. Jednou z mála společností, která toto splňuje je Fitsport – Jiří Trampota.


Jsme firma, zabývající se prodejem sportovní a doplňkové výživy od roku 1994. Za tuto dobu jsme již získali řadu stálých odběratelů a to jak z řad rekreačních, tak samozřejmě i vrcholových sportovců. Mezi naše stálé zákazníky patří i řada známých jmen z různých sportovních odvětví, a některé z nich můžete shlédnout v naší Galerii sportovců , kterou postupně doplňujeme.

 

 Díky své široké nabídce dokážeme uspokojit každého sportovce (vrcholového i rekreačního) z jakéhokoliv sportovního odvětví . Zabýváme se maloobchodním, velkoobchodním, a v neposlední řadě velice úspěšným internetovým prodejem.Velkoobchodní distribucí zásobujeme celou řadu fitnescenter, sportovních klubů a obchodů se sportovním zaměřením. Dále pak dodáváme naše výrobky do rozsáhlé lékárenské sítě téměř 200 lékáren a samozřejmě se účastníme i různých sportovních akcí kde se podílíme i sponzorsky na jejich zabezpečení.

 

Vycházíme vstříc sportovním klubům a oddílům, případně i některým talentovaným sportovcům, kterým poskytujeme zajímavé slevy.

 

Veškeré Vámi objednané zboží v našem e-shopu zasíláme poštou, případně i zásilkovou přepravní společností PPL do 24 hodin od jeho objednání. Při objednávce přesahující 2000,- Kč neúčtujeme poštovné ani balné.

 

Jsme samozřejmě připraveni kdykoliv Vám poradit s výběrem jednotlivých doplňků, případně doporučit určitou kombinaci, která by byla pro Vás nejvhodnější.


Za firmu Fitsport Vám přeje mnoho sportovních úspěchů

majitel Jiří Trampota

 

Podrobnosti o společnosti naleznete zde


Nejčtenější