Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Bezpečnost je věcí důvěry

[11.09.2006, , Obchodní partner]

Můj dům, můj hrad. Je však Váš hrad i nedobytný? V současné době se stále více domácností nad touto otázkou zamýšlí. Než přistoupíte k realizaci zabezpečení, je nutná důkladná analýza možných řešení. Svěřte se raději do rukou odborníků. V tomto případě jsou zkušenosti nad zlato.


 

Společnost MAJÁK PLUS s.r.o. Klatovy byla založena v roce 2002 a její současnou podnikatelskou náplň tvoří tyto činnosti:

  1. velkoobchod železářským zbožím. (kování, zámky,nářadí,dveřní zavírače,poštovní schránky,hospodářské potřeby a další sortiment
  2. projekce,výroba a montáž klíčových uzamykacích systémů se zákaznicky chráněným a patentově chráněným profilem klíče
  3. zabezpečení majetku mechanickými bezpečnostními prvky
  4. klíčová služba
  5. mechatronické systémy

p Extra licenční partner


Klíčové uzamykací systémy

 

 V rámci této části podnikatelské činnosti zabezpečujeme projekci,výrobu a montáž klíčových uzamykacích systémů. Jedná se o systémy generálního,hlavního a centrálního klíče. Klíčové systémy umožňuji přístup do uzamčeného prostoru pouze jedním klíčem, a to dle přístupových práv jednotlivých osob.. V licenci rakouské firmy KABA GmbH realizujeme uzamykací systémy i s patentově chráněným profilem klíče. Možná je rovněž kombinace systému s visacími zámky nebo přídavnými zámky. Vložky jsou vyráběny pouze s bezpečnostním profilem ,chráněné proti odvrtání,vyhmatání a dynamické SG metodě s možností kombinovat tyto vložky v systému také s přídavným zámkem,visacím a nábytkovým zámkem, popřípadě se zámkem s panikovou funkcí U těchto systému lze postavit rovněž vložky které umožňují odemknout dveře ze vstupní strany i když je z vnitřní strany ve vložce zastrčen klíč. (vhodné zejména pro ústavy sociální péče,domovy důchodců apod.) Vlastní profil umožňuje servis takového systému po celou dobu jeho životnosti , garantuje nemožnost ilegálního přidělávání klíčů neoprávněným osobám a zvyšuje tím úroveň zabezpečení uzamčených prostorů, čímž chrání majetek zákazníka a zvyšuje kontrolu nad přístupy do uzamčených prostor. Nadstavbou takových uzamykacích systémů je potom dodávka mechatronických systémů na bázi Legic technologie., kde lze pro povolení nebo kontrolu přístupu využít elektronického čipu umístěného na klíči,kartě či jiném médiu. Provádíme rovněž sjednocení vložek nebo visacích zámků na jeden uzávěr ,což umožňuje odemykání libovolného množství vložek jedním klíčem.

 

Zabezpečení majetku


V rámci této činnosti provádíme montáže :

a) bezpečnostních dveří a dveřních panoramatických kukátek
b) bezpečnostního kování a zámků
c) bezpečnostních závor proti vylomení dveří
d) zábran proti vysazení dveří
e) dveřních zavíračů
f) mincovních zámků
g) dodávky a kotvení trezorů
h) zámků s panikovou funkcí
i) mincovních zámků
j) mechatronických zámků a systémů
k) mechanických zámkových systémů

 

ad a) bezpečnostní dveře splňují bezpečnostní třídu 3 , mají protipožární atest a jsou opatřeny stavební vložkou s patentově chráněným profilem klíče
ad b) jedná se o bezpečnostní kování firem Rostex, FAB, Komas a KABA
ad e) provádíme montáž dveřních zavíračů firem Dorma a Brano

 

  Jako součást této oblasti dodáváme nábytkové,stěnové a zbraňové tresory. Současně dodáváme tresorové skříně, a to i s certifikátem NBÚ pro úschovu materiálů v kategorii „Tajné“.
Součástí našich dodávek jsou rovněž uzamykatelné stojany na lyže v provedení s mincovním zámkem,opatřené vložkou s naším patentově chráněným profilem klíče.
V kooperaci zajišťujeme elektronické zabezpečení objektů včetně požární signalizace.

 

Klíčové služby

 

 Jako další podnikatelskou činnost provádíme výrobu klíčů FAB, dále potom KABA GeGe jako součást servisu klíčových systémů a individuelních uzávěrů. Současně zhotovujeme dozické, tresorové a tvarové klíče.

Kontakt: MAJÁK PLUS s.r.o.

Související článek 

Mechatronické systémy



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější