Videoškolení

Rekvalifikační kurzy

eShop

Semináře

Ke stažení

Referenční školení řidičů

Autoškola online

[01.02.2009, , Jaroslav Kovář]

Internet se stále častěji stává přirozenou součástí našeho života. Prostřednictvím internetu komunikujeme, bavíme se, nakupujeme, cestujeme a v poslední době se i vzděláváme. Přirozeným vývojem je tedy i nová možnost – autoškola online.


Autoškola online – autoškola v pyžamu

Pokud se má člověk účastnit jakéhokoliv klasického školení, většinou to znamená ustrojit se a přemístit se z místa A do místa B. Autoškola online toto vše odbourává. Probudili jste se uprostřed noci, nechce se Vám spát a přemýšlíte co dělat? I když jste v pyžamu, má autoškola online otevřeno.

Autoškola online – referenční školení řidičů

Prvním projektem, kde je autoškola online na našich stránkách použita je referenční školení řidičů . Hlavní předností je, že pro zaměstnavatele odpadá nutnost koordinovat zaměstnance – řidiče na jedno místo a vytrhnout je tak z pracovního procesu.

Každý zaměstnanec si může sednout individuálně k PC. Autoškola online mu umožní přehrát si referenční školení řidičů individuálně. Pak už se jen stačí spojit s některou z vybraných autoškol, které spolupracují s Internetovou televizí Růst osobnosti, napsat krátký test a vše je hotovo.

Velkou výhodu nabízí autoškola online i v případě, že v průběhu roku zaměstnavatel přijme nového řidiče, kterého je nutno proškolit. V případě klasické cesty znamená tohoto zaměstnance vyslat do autoškoly na individuální doškolení, které je vždy nákladnější, než pokud se školí skupina.

Pokud je použita autoškola online, vše je velmi jednoduché. Zaměstnanec se posadí k PC a teorii si může přehrát i doma.

Autoškola online – klasická autoškola

Jako další projekt připravujeme s vybranými autoškolami i natočení teoretické výuky. Autoškola online pro Vás bude znamenat možnost zvládnutí teorie v klidu svého domova a do autoškoly se dostavíte dle dohody pouze na konzultační hodiny.

Věříme, že i tato služba si nalezne mnoho spokojených uživatelů. Přejeme si, ať je pro Vás autoškola online přínosem.



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější