Internetová televize

Rozšiřujeme své služby: BOZP a PO

[12.03.2012, , Jaroslav Kovář]

Po třech letech úspěšného fungování na trhu v oblasti videoškolení řidičů referentů inovujeme a rozšiřujeme naše služby. Můžete se těšit na videoškolení bezpečnosti práce a požární ochrany.


Videoškolení BOZP a PO

Hlavní novinkou je rozšíření služeb o videoškolení BOZP a PO, kterou již v průběhu měsíce Března spustíme na těchto stránkách. Spojili jsme se se společností MINI-MAX spol. s r.o. která je schopna tuto službu celorepublikové zabezpečit.

První část spolupráce spočívá v zajištění vyhodnocení elektronických testů a vystavení potvrzení o proškolení pracovníka společnosti.

Druhou poskytovanou službou je zajištění potřebné dokumentace pro danou společnost např. na prevenci rizik a kontrolu plnění protipožárních opatření. Stačí vyplnit jednoduchý formulář a budete kontaktování ohledně domluvení termínu osobní návštěvy ve Vaší společnosti.

Eshop se zvýhodněnými balíčky

BOZP a PO

Cena videoškolení BOZP a PO je 190 Kč za osobu. Připravili jsme i zvýhodněné balíčky 3+1 , 5+2 , 8+3 a 15+5 . Tím se dostanete na cenu již od 140 Kč / osobu.

Superbalíček BOZP, PO a referent

Mimořádně výhodným je pak zvýhodněný balíček videoškolení řidičů referentů, BOZP a PO.

Samostatná licence na tyto 3 školení je 290 Kč / osobu. I v tomto případě jsme připravili zvýhodněné balíčky 3+1 , 5+2 , 8+3 a 15+5 . Tím se dostanete na cenu již od 210 Kč / osobu za všechny 3 segmenty.

Nové www stránky

Inovovali jsme i www stránky, které jsou přehlednější. Snadno se tak dostanete k požadovaným informacím a službám.

Dlouhodobá spolupráce

Jsme rádi, že se k nám klienti opakovaně vrací a doporučují naši službu i svým obchodním partnerů.



Napište nám


Pole označená (*) musíte vyplnit.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ověřovací kód *


Nejčtenější